А Hop Stand - гэта калі пасьля варкі(калі ўжо нагрэў выключылі) засыпаюць хмель і пакідаюць так на некаторы час, не астуджаючы сусла, каб арома-алеі зь хмелю экстрактаваліся, але не выкіпаліся, як падчас варкі. Можам называць Хмелестаяньне

Зачотна! А мне такі запіліш?isildur писал(а):Пахвалюся і я сваёй цацкаю![]()
Запіліў сабе і Slaver'у па чыльлеру. 5.5 метраў даўжыня, ПВХ шланг, медная трубка 3\8 і медныя фіцінгі паяныя.
30 мин после варки дать постоять перед сливом, в ферментере по итогу минимум белка.chesnokk писал(а):Подскажите, как бороться с белком при охлаждении противоточным чиллером? Ведь охлаждение горячего сусла происходит непосредственно в чиллере, а значит много белка попадет в ферментер. Как вариант ставить фильтр на выход или не заморачиваться?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 5 гостей