Не знаю не знаю. У меня трубка прямая и ничего не забивается хмелемitalia88 писал(а): Гранулированный хмель забивает все отверстия напрочь. Так что на варку ее буду снимать и вирпул мне в помощь
Выдатна выглядаеisildur писал(а):вось мая сістыма ў заторніку, як і абяцаў
Дык пачаў бы з варкі ў мяшку -- усяго толькі мех сшыцьisildur писал(а):Яшчэ ні разу не варыў, ўсё ў працэсе пошукаў\збіраньня патрэбнага абсталяваньня
Фіцінгі зь нікеляванай латуні. Але каштуюць у нас яны столькі ж, колькі зь нержы на Ali/Ebay ўсяких, можно было не сьпяшацца і адразу адтуль цягнуць.bitloggerob писал(а): Выдатна выглядаеФітынгі таксама з нержавейкі?
Адразу вырашыў ня таньчыць зь мяхамі і загортваньнем мамкінага рондаля коўдраю, а зьбіраць амерыканскую нуб-класіку - "brew pot + igloo cooler"bitloggerob писал(а):Дык пачаў бы з варкі ў мяшку -- усяго толькі мех сшыць
А па справе: калі ані разу не варыў, то адкуль ведаеш, што твая фільтр-сістэма добра працаваць будзе?
А вось гэта не вельмі добра. Не месца нікелю ў піве. Лепш проста латунную.isildur писал(а): Фіцінгі зь нікеляванай латуні
Абсалютная згода.isildur писал(а):Але каштуюць у нас яны столькі ж, колькі зь нержы на Ali/Ebay ўсяких, можно было не сьпяшацца і адразу адтуль цягнуць.![]()
Ды я жартую ))) давай вары хутчэй!isildur писал(а):Сістэму ж я ня сам прыдумаў ) Ўбачыў спачатку на homebrewtalk дзесьці , дык там усе давльны былі, бо клопату менш, чым зь меднымі трубкамі.
+1KaZiK писал(а):А вось гэта не вельмі добра. Не месца нікелю ў піве. Лепш проста латунную.
Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и 2 гостя